05 May 2013

A big fat liar!

Bismilahirrahmanirahim...

Hahha. Dah terlampau lama rasanya tak update blog admin ni. Sorry la. Busy dengan sekolah. Biasa lah admin ni still study. Stay plak kat hostel. Mana nak ada masa nak update blog bagai. Nak focus study :3 hehe

Okay,isu utama kita hari ni. Hmm,orang lain duk sibuk cakap hal mengundi admin terkial kial cakap pasal BIG FAT LIAR bagai -.- haha. tak kesah la. asalkan admin bahagia ^^ So,liar? apa tu liar? liar ni penipu ya kawan² semua. Admin bukan apa. cuma agak frust kebelakangan ni ramai yang suka menipu admin. and i get puzzle with that. why should they do this to me? am i deserve for that? :( Hmmm


Sedih,frust semua ada. berkecai kecai. *ayat -.-* okay,sekadar nak menge-share. Haha. thanks for reading :) Assalamualaikum 


6 comments:

  1. haha. banyak. tak semestinya perasaan :)

    ReplyDelete
  2. Alahai kesian kawan aku yang seorang ni :)

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete