03 January 2013

Fobia bercinta :(

Assalamualaikum wahai semua manusia bermata 2. Hehe


Aku bercinta? Walawehh! ♥ Haha. Oke oke,serious sikit. Jujur dengan hati suci murni,aku telah pun bercinta dengan someone. Ishh,entah pape la pulak rasa post ni -..- Haha. Tapi betul la. Cukup 34 hari,aku dah pun suruh dia let me go.. 



Kenapa? Sebab aku rasa macam diTroll. K,tak paham eh? Alahai,aku cakap diTroll tu sebab,pada 1 hari yang hening,suria mula ,menunjukkan dirinya. HAHA. oke oke,haritu aku hantar text dia tak reply. Hantar chat kat fb pun tak reply. Dah kenapa!? Kalau tak reply text sebab takde cred cakap la. Ni tak,diam seribu bahasa~ Haha --'

Dia pun macam willing je nak let aku pergi. Tapi,jujur,aku still ada hati kat manusia bermata 2 tu. Tapi dah kalau takdir kata setakat 34 hari je,apa boleh buat~ :(

Nak tengok ke siapakah gerangan tu? Haha. Malu weh. Jujur aku dah fobia nak bercinta. Aku taknak benda sama jadi lagi. Cukup la 1 kali tu je aku bodoh kan diri aku macam tu je. Wahai manusia yg aku maksudkan ni,mohon perasan bahawa aku nak kau lagi!! Alamak! Terjiwang pulak. Thehehe -..- 



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

22 comments:

  1. Replies
    1. haha. tu la pasal. malas la eden nak layan -.-

      Delete
  2. xpe..fokus in ur life..masa still panjang dear ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. itu lah. cinta ni semua mengarut.
      1st time rasa. cukup² l tu -.-

      Delete
  3. Woiiii pandai ye kau Arina. Tak sangke aku, muehehehe :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. As! Aku rasa bodoh je tahu :3
      cukup la tu. HAHA

      Delete
  4. jadikan pengalaman nanti dah tua boleh cite kat anak2 pulak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. sampai situ haaa.
      haha. insya allah ;D

      Delete
    2. haha..yang penting jangan fobia2 lagi dah.. biasalah tu pengalaman hidup kalau tak kita tak besar. haha

      Delete
    3. haha. insya allah. saya pun taktau macam mana boleh bercinta =.='
      mengarutnyaa rasa

      Delete
    4. haha.. first time mmg rase macam mengarut.. pernah jugak rasa macam tu dulu..huhu.. tapi tak pernah serik. haha

      Delete
    5. haha. cukup la tu. saya nak focus study :)

      Delete
  5. takpe . insyaAllah nanti ada yg lebih baik untuk awak ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. insya allah.
      jodoh kita masing masing

      Delete
  6. arina , tak payah nak bercinta sangat lah nanti menyesal macam aku . haha , just focus pada pelajaran okay :* hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. takde dah. mengarut tu weh.
      menyesal rasa -..-

      Delete
  7. Sbr ye. Insyaalah nti allah akan gantikan dgn seseorg yg lebih baik dr dia.. :)

    ReplyDelete
  8. Takpe.. bila dah keluar lagi ke dunia luar, byk lg pengalaman.. ramai lg yg lebih layak utk awak.. sabar yer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. insya allah. ni cinta monyet je ni
      mengarut lah -.-

      Delete
  9. follow cni,,,n baca entry ni...ayat2 yg terakhir tu agak2 saudari tertinggal satu perkataan kot...hehheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh which one eh? haha. tak perasan yang mana 1? :O

      Delete