02 January 2013

Budak darjah 1 menangis? Hahaha

Love to start my word with bismillahirahmanirahim :)

Assalamualaikum! Hehe. Memandangkan musim cuti sekolah dah habis,tibalah masa kena pergi balik sekolah tu kan kan? So,as usual, every year kita akan dengar punyalah hal pasal budak darjah 1 menangis. Haha

Alah korang ni,jangan lah marah bebudak tu. Nama lagi budak weh. But,dulu aku tak macam tu. Steady je.. Hehehe :D Tapi Ary pun agak pelik jugak sebenarnya, kenapa lah korang nak menangis wahai adik² ku. Haha. Kesian mak ayah nak kena tunggu --'

Tapi kan,memang tak ah kalau dorang nak pikir kesian mak ayah semua tu. Dorang baru darjah 1 kot. Buat lawak apa. Haha. Takpe,hari permulaan memang canggitu. Cool ye adik² yang kiut miut comel lote. ^^ 


Sesungguhnya semua gambar ni just ambik kat Mr.Google je. Ngehngeh :D So,itu je lah dulu kot. Boiii and assalamualaikum :)




✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.


4 comments:

  1. hehe..teringt mase skolh dulu2.. time drjh satu farah xnnges sbb da ade kwn tadika..

    time tadika mule2 x nnges, tp bile tgk kwn nnges, trus rse nk nnges.. hee

    ReplyDelete
  2. haha. kan kan? tapi serius Ary tak nanges time darjah 1. ngeee ;D

    ReplyDelete
  3. kenapa muka2 budak mpuan kat belakang tu smuanya nampak ketat2 jer. emo semacam =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana la aku tahu. haha. muka kerek pun ada. haha --'

      Delete