10 January 2013

It's all about money!

Assalamualaikum you all!! :D


Money! "You want to pee,pay RM0.30"-public toilet. "You want to sleep,pay RM200++"-hotel "you want to travel anywhere,PAY RM50" - petrol 


You will won’t believe it if I tell you. It is really expensive only for me. Actually, most of my allowance, I spend for food. Although I don’t eat lots but when it comes to food, I can’t be stingy. If I don’t buy food for my body, I will lose my energy. If I lose my energy, I will be moody. So, it is better for me to eat. Guys, you eat to live or you live to eat? Haha. Hey! Answer that! 

To be honest,admin sangat lah bosan sebenarnya. Tetibe entry kali ni masuk pasal duit. Mhuahahaha :D I need to pen off. Bye and assalamualaikum :)




✔ Account Official                                            
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║                                                                             
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

09 January 2013

Fake friend? U should die

Assalamualaikum semua bakal jenazah! Hoho :D

Okay,now we gonna to talk about fake friend. Well i hate it! Fake friend deserve to die! Ouh god! How i hate this feeling. K,confess kat korang buat apa kan? Lol. 


Admin ada idea nak buat post ni lepas pada admin baca blog abang shahreen :) So,nak tengok video dia? There we go!! 



Hoho! Tak lama lagi admin dah masuk hostel balik dah. Insya allah isnin ni. Bye semua :* Sampai sini dulu. Assalamualaikum 


✔ Account Official                                            
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║                                                                             
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.


03 January 2013

Kenangan zaman kecik

Fobia bercinta :(

Assalamualaikum wahai semua manusia bermata 2. Hehe


Aku bercinta? Walawehh! ♥ Haha. Oke oke,serious sikit. Jujur dengan hati suci murni,aku telah pun bercinta dengan someone. Ishh,entah pape la pulak rasa post ni -..- Haha. Tapi betul la. Cukup 34 hari,aku dah pun suruh dia let me go.. 



Kenapa? Sebab aku rasa macam diTroll. K,tak paham eh? Alahai,aku cakap diTroll tu sebab,pada 1 hari yang hening,suria mula ,menunjukkan dirinya. HAHA. oke oke,haritu aku hantar text dia tak reply. Hantar chat kat fb pun tak reply. Dah kenapa!? Kalau tak reply text sebab takde cred cakap la. Ni tak,diam seribu bahasa~ Haha --'

Dia pun macam willing je nak let aku pergi. Tapi,jujur,aku still ada hati kat manusia bermata 2 tu. Tapi dah kalau takdir kata setakat 34 hari je,apa boleh buat~ :(

Nak tengok ke siapakah gerangan tu? Haha. Malu weh. Jujur aku dah fobia nak bercinta. Aku taknak benda sama jadi lagi. Cukup la 1 kali tu je aku bodoh kan diri aku macam tu je. Wahai manusia yg aku maksudkan ni,mohon perasan bahawa aku nak kau lagi!! Alamak! Terjiwang pulak. Thehehe -..- 



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

02 January 2013

Budak darjah 1 menangis? Hahaha

Love to start my word with bismillahirahmanirahim :)

Assalamualaikum! Hehe. Memandangkan musim cuti sekolah dah habis,tibalah masa kena pergi balik sekolah tu kan kan? So,as usual, every year kita akan dengar punyalah hal pasal budak darjah 1 menangis. Haha

Alah korang ni,jangan lah marah bebudak tu. Nama lagi budak weh. But,dulu aku tak macam tu. Steady je.. Hehehe :D Tapi Ary pun agak pelik jugak sebenarnya, kenapa lah korang nak menangis wahai adik² ku. Haha. Kesian mak ayah nak kena tunggu --'

Tapi kan,memang tak ah kalau dorang nak pikir kesian mak ayah semua tu. Dorang baru darjah 1 kot. Buat lawak apa. Haha. Takpe,hari permulaan memang canggitu. Cool ye adik² yang kiut miut comel lote. ^^ 


Sesungguhnya semua gambar ni just ambik kat Mr.Google je. Ngehngeh :D So,itu je lah dulu kot. Boiii and assalamualaikum :)




✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.