28 December 2012

My birthday celebration!!

Assalamualaikum!!!


Hoho. Lambatnya nak update birthday yang dah lama basi. Tak kesah la. Just nak share je :) 12.12.12 merupakan tarikh sangat best bagi Ary. For sure la kan sebab on that date is my birthday. Kau gila tak happy!? Hahaha 



            So,inilah cake Ary untuk yang ke-15 tahun ni. Haha sudah tua maaa. Uhuk u.u

Perisa apa tu? Haha. Tiramisu je :) So,ada banyak lagi gambar. korang tengok je lah k. Kalau tak suka,takyah tengok. **The End** Muahahaaha D:






K,muka aku ngeri kan? Erkkk +.+


      So,sebenarnya dah lama nak update. But tak publish je. Hehe. Ada banyak lagi         gambar,tapi eden maleh nak letak. Thehehe :D 


 K,so now i'm officially 15 years olddd! Ohoho xD K,till here then. Assalamualaikum :)



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

5 comments:

  1. happy belated birthday..
    btw,jom baca cerpen terakhir 2012..http://www.nurinaizzati.com/2012/12/cerpen-hadirnya-dia-bersama-semangat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. thanks even dah lama lepas :p
      ok,insya allah :)

      Delete