17 December 2012

Hachiko a dog's story

Assalamualaikum semuaaaaa! Hehe :D

Hachiko? Apa tu? Haaaa,ni la nak kasi tahu ni. Umm,tapi admin nak tukar la pulak panggilan. Call me Ary :) Okay,ketepikan benda tu dulu.


Pernah tengok tak movie ni? Act cerita ni dah lama jugak. Tapi takde la lama sangat. Sangat rasa sedih bila tengok. Serious tak tipu. Why don't korang download kalau yang tak pernah tengok lagi tuh kat sini :D  



To me this story really touch me :') Ya Allah,memang cute sangat anjing tu. Alah,korang tengok la sendiri. Nanti bila dah habis tengok,kita chit chat sesama. Jangan lupa comment k :D



Okay,sini dulu kay? Assalamualaikum and adios! :) 


✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

8 comments:

  1. wah, menarik! bleh masuk list waiting-movies utk studyweek ni.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. try la. sebab ni cerita sebenar yg memang terjadi in reality life :)

      Delete
  2. owh..citer nie memang ramai yang kata menarik..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. strider dah tengok belum? :)

      Delete
    2. meniru ja. orang buat hachiko dia nak gak. -____-

      Delete
    3. eh hello ? ina taktau pun kakak ada update benda ni jugak. pfffttt -.-'

      Delete