28 December 2012

My birthday celebration!!

Assalamualaikum!!!


Hoho. Lambatnya nak update birthday yang dah lama basi. Tak kesah la. Just nak share je :) 12.12.12 merupakan tarikh sangat best bagi Ary. For sure la kan sebab on that date is my birthday. Kau gila tak happy!? Hahaha 



            So,inilah cake Ary untuk yang ke-15 tahun ni. Haha sudah tua maaa. Uhuk u.u

Perisa apa tu? Haha. Tiramisu je :) So,ada banyak lagi gambar. korang tengok je lah k. Kalau tak suka,takyah tengok. **The End** Muahahaaha D:






K,muka aku ngeri kan? Erkkk +.+


      So,sebenarnya dah lama nak update. But tak publish je. Hehe. Ada banyak lagi         gambar,tapi eden maleh nak letak. Thehehe :D 


 K,so now i'm officially 15 years olddd! Ohoho xD K,till here then. Assalamualaikum :)



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

17 December 2012

Hachiko a dog's story

Assalamualaikum semuaaaaa! Hehe :D

Hachiko? Apa tu? Haaaa,ni la nak kasi tahu ni. Umm,tapi admin nak tukar la pulak panggilan. Call me Ary :) Okay,ketepikan benda tu dulu.


Pernah tengok tak movie ni? Act cerita ni dah lama jugak. Tapi takde la lama sangat. Sangat rasa sedih bila tengok. Serious tak tipu. Why don't korang download kalau yang tak pernah tengok lagi tuh kat sini :D  



To me this story really touch me :') Ya Allah,memang cute sangat anjing tu. Alah,korang tengok la sendiri. Nanti bila dah habis tengok,kita chit chat sesama. Jangan lupa comment k :D



Okay,sini dulu kay? Assalamualaikum and adios! :) 


✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

09 December 2012

braces wearer! :D


Assalamualaikum.. Apa khabar semuaaaa! :)

Braces? Korang pakai tak? Kalau pakai,why don't korang share kat admin. Hehe. Okay,act admin,baru je pakai. Tanggal 29/11/12 <---- takkan ku lupa kan :D 


So,inilah rupaku after 1 hour in the room :D
Alhamdulillah. Lega la sikit bila dah pakai. Nak makan agak problem sikit. And yaahh! Admin ada capture my tooth yang kena cabut hari tu. Tadaaaaa! Yuckkk! haha :'D


Till here then. Assalamualaikum :D