03 November 2012

Siapa kata nak jumpa artist susah?↓↓


Assalamualaikum.. 

Hi people here and there. Okay,siapa kata nak jumpa artist tu susah? No no no. To me, taklah susah sangat once you are in MRSM. Hihi ^^ Okay,bukan nak kata la kan,but but but, ummm, haa macam ni. Once you enter and being a MRSM student, you should be grateful. Admin nak share bahawa ramai sudah admin jumpa artist sebenarnya. Tak percaya? I do have some proves :p Lets scroll down. woo woo :D 




Meet, Ustaz Zamri *mari mengaji* bersalam dengan our Mr.Principal and Ustaz Syahmi  
                             




Alif Safwan :'( Dia peluk ustaz Zamri sebab beliau kehilangan ayah akibat kanser usus.
Sedih gila at that time :'(

Ni,semua gambar dalam surau actually. Hari tu hari mohon restu for PMR student. Okay,done with that,Kevin Zahri time!!






Okay,seriously dan dengan hati yang sangat jujur,Kevin kasi ceramah bosan tahap dewa. Terseralah kebosanan admin sampai dapat habis 1 novel on that time. Gila en?


Imam Muda Nuri and Imam Muda Jabar takde gambar. Tssskk T.T Okay,sampai sini dulu. Before that! I nampak ada new followers. Welcome to the club buddy! Bye :))



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

No comments:

Post a Comment