14 November 2012

Cute? What do you think??

                           
                            -________________________________-

Okay. Assalamualaikummmmm! Cute? What do you think about cute actually? Bagi admin,setiap orang akan ada rasa benda yang dia rasa benda tu cute. Yeah! Itu dia. So,to me, admin ada jugak benda yang comel. So,why don't you scroll down? 



Kids! yeah,mereka sangat comel. Tapi kalau tak reti respect orang tua tu,aku jalan dulu daa..

                             
So,my new background for my blog. Hey! Everyone has their different opinion rite? 
                                                             

                                           
 This? Naaaa. I don't think so :b



And this people. Dena Bahrin. Sangat cute. Untung husband dia. Btw,congrats tak lama lagi dah dapat new familly member. Hoho ^^/



So,itu jelah dulu kot. Next time insya allah we'll meet again ;)



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

6 comments:

  1. hee , nice polkadot background :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 64 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Fariz :) Okay,insya allah. Salam perkenalan jugakk ^^/

      Delete