05 November 2012

Ada apa disebalik LOGO YAHOO! ni?

Assalamualaikum...

Ada apda disebalik logo Yahoo! ni? Haha. Okay,ummm maybe ada yang dah tahu kot. Sebab akak admin cakap benda ni dah lama dah. Okay,noob kan admin :( Tak kira,nak update jugak. Admin tahu pun sebab 
Kak Lyssa  share kat blog dia.

First time admin tahu tu,seriously tak henti² tekan benda tu. Hehe. Why don't you try kan kan? ^^/



Okay,nanti dah try tu post comment ye. Bye! ;)


✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

No comments:

Post a Comment