27 November 2012

La Tahzan. Inallah Hama'ana

Assalamualaikum!!! :DD

"La tahzan. Inallah hama'ana" Tahu apa maksudnya? Ni word bahasa arab sebenarnya. Maksudnya, "jangan bersedih. sesungguhnya Allah bersamamu" Haaaa. Post ni bukan apa. Cuma kadang tu macam pelik, kenapa orang bila rasa sedih je dengar lagu. Perlu ke?\





Admin bukannya islamic sangat. Cuma kadang tu rasa macam tak betul je orang pikir dengar lagu tu "MEMBAWA KETENANGAN"Are you sure?! Bukan ke kita ada AL-QURAN Boleh je nak dengar. Tapi kena ada batasnya. Okay? Chill la bro! Don't take it so serious. Haha :DD Till here then! Bye and Assalamualaikum (:


✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

16 November 2012

Pernah rasa terharu?

Assalamualaikum...


Sounds macam pelik kan? But,i think you should read this :


So,this! Pikir lah sendiri. *tears* :')



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

14 November 2012

Cute? What do you think??

                           
                            -________________________________-

Okay. Assalamualaikummmmm! Cute? What do you think about cute actually? Bagi admin,setiap orang akan ada rasa benda yang dia rasa benda tu cute. Yeah! Itu dia. So,to me, admin ada jugak benda yang comel. So,why don't you scroll down? 



Kids! yeah,mereka sangat comel. Tapi kalau tak reti respect orang tua tu,aku jalan dulu daa..

                             
So,my new background for my blog. Hey! Everyone has their different opinion rite? 
                                                             

                                           
 This? Naaaa. I don't think so :b



And this people. Dena Bahrin. Sangat cute. Untung husband dia. Btw,congrats tak lama lagi dah dapat new familly member. Hoho ^^/



So,itu jelah dulu kot. Next time insya allah we'll meet again ;)



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

05 November 2012

wordless #02





Ada apa disebalik LOGO YAHOO! ni?

Assalamualaikum...

Ada apda disebalik logo Yahoo! ni? Haha. Okay,ummm maybe ada yang dah tahu kot. Sebab akak admin cakap benda ni dah lama dah. Okay,noob kan admin :( Tak kira,nak update jugak. Admin tahu pun sebab 
Kak Lyssa  share kat blog dia.

First time admin tahu tu,seriously tak henti² tekan benda tu. Hehe. Why don't you try kan kan? ^^/



Okay,nanti dah try tu post comment ye. Bye! ;)


✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

03 November 2012

Siapa kata nak jumpa artist susah?↓↓


Assalamualaikum.. 

Hi people here and there. Okay,siapa kata nak jumpa artist tu susah? No no no. To me, taklah susah sangat once you are in MRSM. Hihi ^^ Okay,bukan nak kata la kan,but but but, ummm, haa macam ni. Once you enter and being a MRSM student, you should be grateful. Admin nak share bahawa ramai sudah admin jumpa artist sebenarnya. Tak percaya? I do have some proves :p Lets scroll down. woo woo :D 




Meet, Ustaz Zamri *mari mengaji* bersalam dengan our Mr.Principal and Ustaz Syahmi  
                             




Alif Safwan :'( Dia peluk ustaz Zamri sebab beliau kehilangan ayah akibat kanser usus.
Sedih gila at that time :'(

Ni,semua gambar dalam surau actually. Hari tu hari mohon restu for PMR student. Okay,done with that,Kevin Zahri time!!






Okay,seriously dan dengan hati yang sangat jujur,Kevin kasi ceramah bosan tahap dewa. Terseralah kebosanan admin sampai dapat habis 1 novel on that time. Gila en?


Imam Muda Nuri and Imam Muda Jabar takde gambar. Tssskk T.T Okay,sampai sini dulu. Before that! I nampak ada new followers. Welcome to the club buddy! Bye :))



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.