25 October 2012

"don't disturb me! i'm in stress!"




As usual, i love to start my story with Assalamualaikum :)

So,how was your day today? Hope all was going fine. Okay,stress? You pernah rasa tak stress tu macam mana? Okay,harini admin nak kongsi cerita la kan dengan you all semua.


Biasa lah. As a student mesti kadang tu ada la jugak rasa stress kan? *yeke?* Lain orang lain rasanya kan? So,especially for student that will sit for a big and LARGE exam punya. Honestly,admin ada kawan. And shes a girl. Selalu sangat bentak² dalam kelas.


 Ya Allah,kadang admin pun naik serabut. Haih. Bahaya jugak orang yang tak pandai control diri sendiri ni. One day, admin borrow buku doa from my junior. Baca² tetibe jumpa doa hilang stress. Terus teringat dekat my friend tu. Apa lagi,salin la untuk dia. Punya la panjang. Malangnya,admin tak sempat kasi kat dia. Sebab busy dengan PMR. Tapi rupa²nya ada je doa tu yang pendek. Takpe lah :/
        
         
So,rumusanya actually you need Allah *for muslim* Minta dia agar kita jauh dari syaitan. Stress² ni sebenarnya setan tau. Jadi,pikir² la sendiri 

Bui-bui (:

                                                                                                 
✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved

No comments:

Post a Comment