31 October 2012

Fluid Art Movement (Y)

Knok-knok! Hihi. Hi people. Okay, have you ever heard about Fluid Art Movement? Haha. Gorgeous tau benda tu. Tak mudah nak buat benda tu. And i do have an account for that thing. Hehe. Tengok bawah ni. Ni la arts yang admin dah hasilkan. Tadaaaaa :DD


Hihi. Finee,memang tak lawa punggg. Takde yang vote lagi sebab baru je buat :3 Takpe lah. I'm just want to try my luck. Who knows kalau² rezeki ada menang ke kan. Insya Allah. Ehh,datang la vote kat sini. Tak pun korang la sendiri dekat sini. Its not easy as you eating rice kay. Haha. Peribahasa main suka aku je buat. 


Hoho. Seriously nak menang gila weh. Hmmpphh. Hopefully dapat la kan. Okay,situ je lah dulu. Bye-bye!! ;)



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

25 October 2012

wordless #01


                                       

                                                   Alhamdulillah :')

"don't disturb me! i'm in stress!"




As usual, i love to start my story with Assalamualaikum :)

So,how was your day today? Hope all was going fine. Okay,stress? You pernah rasa tak stress tu macam mana? Okay,harini admin nak kongsi cerita la kan dengan you all semua.


Biasa lah. As a student mesti kadang tu ada la jugak rasa stress kan? *yeke?* Lain orang lain rasanya kan? So,especially for student that will sit for a big and LARGE exam punya. Honestly,admin ada kawan. And shes a girl. Selalu sangat bentak² dalam kelas.


 Ya Allah,kadang admin pun naik serabut. Haih. Bahaya jugak orang yang tak pandai control diri sendiri ni. One day, admin borrow buku doa from my junior. Baca² tetibe jumpa doa hilang stress. Terus teringat dekat my friend tu. Apa lagi,salin la untuk dia. Punya la panjang. Malangnya,admin tak sempat kasi kat dia. Sebab busy dengan PMR. Tapi rupa²nya ada je doa tu yang pendek. Takpe lah :/
        
         
So,rumusanya actually you need Allah *for muslim* Minta dia agar kita jauh dari syaitan. Stress² ni sebenarnya setan tau. Jadi,pikir² la sendiri 

Bui-bui (:

                                                                                                 
✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved

braces :)

Assalamualaikum.... 

Now nothing much to say with. And i'm just done in big WAR that we called PMR. Alhamdulillah, everything is going fine. Do pray for me okay?! And yeah thanks. So,the purpose i'm here is i'm going to talk about BRACES! 

Only in Japan got this!




Actually,admin pun going to wear this thing. Insya allah on this December i dah pun pakai. But not the LED one. Tapi nice kan? Different from the others. Feel like we only the one who is wearing LED braces. Speacial je rasa. Haha. Berangan -.-

Akak admin ada sorang dah pakai. Tak lama dah nak cabut. Admin pakai pun sebab gigi admin tak tersusun. So,nak la gigi cantik macam korang kan :p So,better buat cepat² alang² admin tengah cuti 2 bulan. Hihi. Seriously tak sabar. Okay till here then. \

Bui-bui (:



✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.