27 July 2012

Sebab Apa Tak Boleh Guna Phone Masa Isi Minyak?




Okay,admin sendiri taktau asal admin letak gambar ni. Hihi -,-'
  


   Salam pembuka bicara.Okay,nak hari ni admin nak kongsikan sedikit info,kenapa kalau kita pergi stesyen minyak,ada gambar "NO PHONE!" Haaa nak tahu?
Bukan sebab phone korang mahalke apa..
Tetapi......

Bulan puasa ni penat sebenarnya nak cakap panjang lebar pun penat kan? So,better tengok la sendiri.

JAPPP !!!!


BAHAN² YANG DI PERLUKAN (macam nak masak² pulak rasa.tiuhh :P) 


  • Kuali leper(frying pan)... Make sure tanda harga dah dicabut :)
  • 3 helai kad,tak kesah manila card pun.
  • 1 roll foil paper. Kertas timah macam bungkusan corn flakes tu. Dapat? Kalau tak tau,entah ulu mana la korang duduk. *kidding
  • Handphone 1 and still ada credit.
  • Minyak petrol sikit.
                          

                                      DONE! DAH BOLEH START DAH :DD
1- Susun semua belacan kad atas kuali yang dah kita sediakan tadi

2- Then,letak kertas foil/timah atas kertas tadi...



4- Ambil phone korang yang mahal lagi canggih tu tadi,then call someone...
                                          
                                             H A S I L N Y A ! ! !



                          
BOMMMMMM!!
                            
Sebenarnya  admin pun tak pernah try lagi. Ummm,errrrr... *whisper* (takut ibu marah.hihi)
So,ada berann? Haha. Kalau korang dah pernah buat,share ye dekat admin yang pengecut ni. Oaky,letihdah. Boiboii


p/s: behave yourself.love your life :)
                                                                                                         
✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

2 comments:

  1. errr tu la psl.. cik ana pon pnh gak nengok bende ni.. tp x berani lak nk try.. takot karang kalo tebakar muke trus cane?? =P






    slm ramadhan,
    cik ana

    ReplyDelete
  2. haha.tu pasal.silap hari bulan,dengan rumah² sekali terbakar -,-'

    ReplyDelete