27 July 2012

Sebab Apa Tak Boleh Guna Phone Masa Isi Minyak?




Okay,admin sendiri taktau asal admin letak gambar ni. Hihi -,-'
  


   Salam pembuka bicara.Okay,nak hari ni admin nak kongsikan sedikit info,kenapa kalau kita pergi stesyen minyak,ada gambar "NO PHONE!" Haaa nak tahu?
Bukan sebab phone korang mahalke apa..
Tetapi......

Bulan puasa ni penat sebenarnya nak cakap panjang lebar pun penat kan? So,better tengok la sendiri.

JAPPP !!!!


BAHAN² YANG DI PERLUKAN (macam nak masak² pulak rasa.tiuhh :P) 


  • Kuali leper(frying pan)... Make sure tanda harga dah dicabut :)
  • 3 helai kad,tak kesah manila card pun.
  • 1 roll foil paper. Kertas timah macam bungkusan corn flakes tu. Dapat? Kalau tak tau,entah ulu mana la korang duduk. *kidding
  • Handphone 1 and still ada credit.
  • Minyak petrol sikit.
                          

                                      DONE! DAH BOLEH START DAH :DD
1- Susun semua belacan kad atas kuali yang dah kita sediakan tadi

2- Then,letak kertas foil/timah atas kertas tadi...



4- Ambil phone korang yang mahal lagi canggih tu tadi,then call someone...
                                          
                                             H A S I L N Y A ! ! !



                          
BOMMMMMM!!
                            
Sebenarnya  admin pun tak pernah try lagi. Ummm,errrrr... *whisper* (takut ibu marah.hihi)
So,ada berann? Haha. Kalau korang dah pernah buat,share ye dekat admin yang pengecut ni. Oaky,letihdah. Boiboii


p/s: behave yourself.love your life :)
                                                                                                         
✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE ©
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved.

21 July 2012

Ramadhan datang LAGI !! :DD

Assalamualaikum.....



Okay,this post would never be long. Ummm,kay. Excited jugak la nak puasa sebenarnya. Entah kenapa. Hehe :)) Actually admin in rush sebab admin just outing for a while. Admin nak outing sampai berbuka karang. Then,balik la semula  dekat maktab tuuu :s Ouh ya! Lupa nak cakap,doakan admin kay. Next week dah pre-trial. 2 weeks after that, trial mara. Huish. Cuak habis la...Doakan kejayaan admin ye.  Tu je dulu kot. Babaii :) Salam ramadhan semua!!^^