09 June 2012

Cuti > Kawin > Cuti > Kawin

Moimoii. Hehe. Panjang cuti kan? 2 minggu tu. Admin kerja sekolah dah macam apa tah. Huh. Letih woe nak siapkan semua tu. Lagi² admin ni ha yang baru je balik dari kampung halaman. Mhehehe. Okay, nothing to share with. Just nak letak gambar je la kot.



Cuti panjang je mesti banyak kenduri an? Admin bukan apa, tapi cuma admin macam kurang gemar sikit kalau nak pergi kenduri semua tu. Letih. Dengan traffic jam nye. Waaaaaa. Like diying hari tu kiteorang cari rumah pengantin. Pfffffttt -,-''

Ah,malas la nak type. Admin macam lack of mood sikit hari ni. S O R R Y ye. Enjoy then :))


So,ni lah antara² hantaranya,.... :)



 


me? that one with the orange clothes with black hijab :)

Kiri,my sis,midle, my sis jugak, then baru my MOM !

Pengantin tak nampak la pulak. Tehehe:D

Next,ouh,ni time majlis akad nikah ni. tak banyak pun gambar. tengok je la



Ayah sedara saya kelakar kan? Dia memang suka buat jokes pun. Sunyi kalau takde dia :')

Hi,kakak. ummm, okay,tehehe :D


3 budak ni umur sama. Berposing di bilik pengantin. Punn boleh la adik² :))

So,till here then. Mengantuk dah. Assalamualaikum semua. *yawn* :OO

✔ Account Official
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
© ORIGINAL PROFILE
Officially Blogspot 2012 Copyright Reserved

No comments:

Post a Comment