31 May 2012

Hai.. Boleh kenal?

HOHOHOHO :DD

Lama kan admin tak update benda alah ni. Haha. Busy la. Biasa lah. Student Form 3 memang banyak extra class. Sampai mesej kawan-kawan pun tak sempat nak balas kadang. Sorry. Takpe. Menuju ke arah kejayaan. Hihi :D

Okay,masuk kepada topic hari ni. Admin cukup menyampah kalau bila ada mamat yang ingin berkenalan dengan cara yang sangat annoying. Paling annoing sekali contoh 
ingin berkenalan melalui telefon bimbit . MUNASABAH kah ?

Kadang-kadang admin pelikssssangat , yang dorang beriya-iya nak berkenalan through the phone ni pahal ? DESPRATE kah ? Mana pula mereka dapat nombor telefon ni ?

Taktik - taktik yang biasa mereka gunakan untuk memulakan perkenalan adalah seperti berikut ;



Heyy! What the hell lah! siapa pulak yang rajin sangat tulis nombor aku dekat tempat public gitu ? Bagi admin ni semua taktik . Damn much! Haaaiiiiihhhh !



Ini lagi tahap annoying gila babun . Reason tak masuk akal . Wehh bengong , macam mana nombor aku ada dalam phone kau ? Kalau kau kawan aku , sah-sah kau save dengan nama aku sekali kan ? ada ke orang save nombor telefon without save nama ? Kesian betul orang macam ni tawwww ! Haih, sabar sabar. Cool babe cool.


Okay,if this things truly happen to those out there, gunakan petua ni.  



In case ,  you ada minat kat seseorang tapi malu nak hulur salam perkenalan . You dok suruh member you tolong minta nombor fone si dia sekali pun , you dah dapat apa semua , mesej la si dia tu dengan elok . Terus terang yang you ni siapa . Contoh ; Nama i Fahrin Ahmad , i dah lama perhatikan u kat tempat kerja . i suka tengok bila u buat kerja . Fokus benorrrr ye ! Haaa atleast pakwe/makwe yang kau kacau tu , tade la rasa you annoying sangat ! tahu la dia you  yang mana satu !
Haha. Itulah kisahnya. Huh! Letih. Sini je dulu. Bye. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment